Despre noi

Dulciuri sanatoase, create cu daruire si pasiune

Laboratorul Delicaterium e diferit pentru ca s-a nascut dintr-o coincidenta care a deschis calea unei vocatii. Nevoia de a cauta solutii mai sanatoase si mai prietenoase caloric cu dietele noastre a reprezentat, in ultimii ani, una dintre preocuparile noastre predominante.

Astfel, Delicaterium a devenit un laborator in care mixam chimia cu bucataria si ne preocupam cu interes, toti membrii echipei, sa gasim solutii de diminuare a caloriilor in fiecare prajitura. Un indice glicemic mai scazut este din ce in ce mai greu de gasit in dulciuri, mai ales in contextul in care oferta tine pasul cu boom-ul economic.

Citim cu atentie compozitia fiecarui ingredient, cautand in acelasi timp sa putem mentine un pret de vanzare corect, accesibil pentru toate buzunarele. Colaboram cu Laboratoarele Remedia, unde s-a dezvoltat indulcitorul green sugar, un indulcitor natural, cu indice glicemic zero.

Avem mari sperante ca, in curand, prajiturile si dulciurile vor fi mai accesibile si pentru persoanele cu nevoi dietare speciale, odata cu inlocuirea ingredientelor mai problematice cu unele mai sanatoase. Stim ca multi oameni se confrunta situatii delicate, si, in orice situatie am fi, ultimul lucru la care vrem sa renuntam ar fi micile placeri.

Noi credem ca dulcele ne deschide un univers colorat si ne da ocazia sa uitam de tot si sa ne bucuram de gust pentru cateva momente. Si mai credem ca e datoria noastra sa facem posibila aceasta placere pentru toata lumea.